Az Arany-Duna
beruházásról


A magunkkal hozott külföldi tapasztalatok és saját emberi értékek ötvözeteként alakult ki az Arany-Duna Ikerházak koncepciója.

Megrpóbáltuk meghatározni, hogy mi lehet az a

  • városi,
  • gyerekes családnak is elfogadható méretű,
  • ha nem is nagy de saját zöld övezettel rendelkező,
  • nem különálló családi ház árú
lakóhely, ami ben mi magunk is laknánk.

Ez alapján ebben a projektünkben kizárólag olyan épületeket építünk, ahol emeletes ikerházak épülnek, egy házrészben csak 2 lakás van, minden lakás minimum 3 szobás (2 háló + nappali), mindegyik lakás rendelkezik saját kertrésszel, és a bruttó alapterülete minimum 75 m²

Mi ebben határoztuk meg azt a minimális élettért, ami szerintünk egy család, vagy családot tervező pár esetében szükséges a kényelmes, már kényelmetlen kompromisszumoktól mentes élethez.


HÁTTÉR CSAPAT

Tapasztalt tervezés és kivitelezés


A projekthez tapasztalt tervező és kivitelező csapatokat kerestünk.

Fontosnak tartottuk, hogy olyan tervező csapattal dolgozzunk, aknek nem csak társasházak, lakások, hanem minőségi, praktikus és energiatkarékos családi házak tervezésében és művezetésében is jelentős tapasztalattal rendelkeznek. Tervezőink mind családi házból, mind társházi formákban létező otthonokból, lakásokból, ikerházi házrészekből több száz tervezett - és nem csak tervezett, hanem megvalósul - projekt tapasztalatával rendelkezik.

A kivitelezésben részt vevő vállalkozók is nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező vállalkozások csoportja, akiktől elvárt, a jó minőségű megvalósítás.

 

Egyéb tevékenységeink:

Ingatlanfejlesztés mögött évtizedes informatikai és szoftverfejlesztési múlttal rendelkező beruházó állFEJLESZTÉS

Full Stack Web Fejlesztés (JAVA/JavaScript/Ruby). Összeszokott, tapasztalt developer csapat, mely készen áll a kihívásokkal teli, hosszú időn átívelő projektek megvalósítására.


NEAR SHORING / OUTSOURCING

Az egész szoftver-életciklus alatt - az ügyféllel szoros kapcsolatban - támogatjuk és monitorozzuk a helyi és remote fejlesztéseket.


IT MEGOLDÁSOK A-TÓL Z-IG

Az egyszerü mobil appoktól kezdve a magas komplexitású 24/7 skálázható portálokig minden igényt le tudunk fedni.


REFERENCIÁK

Több, mint 20 éve vagyunk jelen Bécsi központtal az IT szegmensben. Csapatunk biztos alapokkal, és magas fejlesztési szakértelemmel rendelkezik.


A részletesebb referencialistáért, vagy együttműködési szándék esetén keressen minket bizalommal.

IRODÁNK

H-9200 Mosonmagyaróvár, Bástya u. 37.

TELEFON

+36 (30) 350 4949